Fotoalbum Lite

Krásny album s pevnými stranami a plochou väzbou
fotoalbum lite

Fotoalbum Lite je krásny jednoduchý produkt, ktorý spraví dojem. Má pevné, tvrdé strany, ktoré sú vďaka svojej hrúbke odolné. Sú totiž tlačené na podklad o gramáži 300 alebo 400 g/m2. Predstavte niečo ako knihy pre malé deti, ktoré musia veľa vydržať.

Mojou najobľúbenejšou vlastnosťou pri tomto produkte je plochá, tzv. lay-flat väzba. Keď album otvoríte, strany krásne rovno ležia vedľa seba. Znamená to, že môžeme fotky na dvojstránkach rozmiestniť pokojne aj cez stred albumu bez toho, aby to narúšalo dojem z nich.

Najviac sa tento produkt podobá na fotoalbum z Exkluzívneho Setu, len s tým rozdielom, že stránky sú o čosi tenšie (fotoalbum z Exkluzívneho Setu má stránky o hrúbke papiera úžasných 800g/m2) a sme trochu obmedzení pri výbere povrchových materiálov. Na druhej strane ale, mať na výber z menšieho počtu možností je niekedy lepšie – to pochopia tí nerozhodní z nás 🙂

Klientom sú k dispozícii tri veľkosti:

20 x 30 cm

25 x 25 cm

30 x 30 cm

Fotoalbum Lite sa dá vyrobiť s 6-80 stranami a sú na výber dva druhy papiera.

Ak si chcete pozrieť aj ostatné fotoprodukty, respektíve rozdiely medzi nimi, navštívte článok na blogu o všetkých fotoproduktoch, ktoré ponúkam.

Pozrite si ukážky zo svadobných fotení a rodinných fotení, ku ktorým si moji klienti môžu Fotoalbum Lite doobjednať. Alebo porovnajte Fotoalbum Lite s ostatnými fotoproduktami v mojej ponuke.

fotoalbum lite
fotoalbum lite